Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok - Gyed képes leírás - Gyed extra.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Gyed - Gyed extra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyed-extra.tlap.hu » Fórumok - Gyed
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adózóna kérdés-válasz

Adózóna kérdés-válasz

Tisztelt Szerkesztőség! A következő kérdésben kérem állásfoglalásukat:gyesről visszatérő anyuka 3 hét munkanélküli ellátás után 8 hónapja folyamatosan dolgozik határozott idejű munkaszerződéssel. A munkaszerződését 2 havonta hosszabbítják meg a munka mennyiségétől függően..

AnyaBarát blog szakértője válaszol

AnyaBarát blog szakértője válaszol

Az Anyabarát portálon kismama tb (tgyás, gyed, táppénz, gyáp), családtámogatás (gyes, gyet, családi pótlék), munkába visszatérés, vállalkozás indítása, gyermeknevelés nem csak anyáknak, hanem apáknak is. Cikkek, szakértők, ingyenes kiadványok, megoldások feltárása.

Családinet kérdezz-felelek

Családinet kérdezz-felelek

TB ügyintéző, családtámogatási (családi pótlék, GYES, GYET, anyasági támogatás) és pénzbeli egészségbiztosítási ellátások (táppénz, terhességi gyermekágyi segély, gyed) szakértője. Mielőtt kérdést teszel fel, kérlek, olvasd el bemutatkozásomnál az alapelveket!

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mennyi ideig jár a Gyed? Hogyan dolgozhatok Gyed, Gyes folyósítása mellett? Hány gyermek után és milyen pénzbeli ellátásokat kaphatok egyidejűleg? Hogy járok jobban? Sok-sok hasonló kérdést tesznek fel az anyukák a gyakori kérdések weboldalon. Kérdésed van, kattints a linkre!

Jogi Fórum

Jogi Fórum

A fórum jogászok és laikusok számára biztosít lehetőséget vélemények, érvelések, információk közzétételére hozzászólások formájában. A témák között megtalálja a gyed extrával kapcsolatos írásokat is. Az írásban közzétett hozzászólások nem minősülnek tanácsadásnak, kizárólag a tájékoztatást szolgálják.

Tuti menü