Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyed extra linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rétvári: - Zsigó: [5. oldal]
részletek »

Gyed extra képes leírás: Rétvári: - Zsigó: [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyed-extra.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Rétvári: francia példát követ a kormány családpolitikája

Rétvári: francia példát követ a kormány családpolitikája

Franciaországban bevált, itt is sikeres lehet a családtámogatási rendszer, amiben a kisebb rezsi, több adókedvezmény, a három évre meghosszabbított Gyed Extra és a munkahelyi védelem is gyermekvállalásra csábít - mondta el a Rádió Orientnek Rétvári Bence.

Segíti a következő gyermek megszületését a gyed extra

Segíti a következő gyermek megszületését a gyed extra

A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerint a gyed extra segíteni fogja a következő gyermek megszületését és általa könnyebben lesznek vállalhatók a gyermeknevelés költségei. Azáltal, hogy ha valaki a gyes, gyed mellett munkát vállal a gyermek egyéves kora után és megkapja jövedelme mellé ezt a juttatást is, könnyebben vállalhatók lesznek a gyermeknevelés költségei...

Segítség a gyes után elhelyezkedni vágyó nőknek

Segítség a gyes után elhelyezkedni vágyó nőknek

Megnyílt az első magyarországi családbarát közösségi iroda Szegeden; a Tó Office a Tudásklaszter Nonprofit Kft. gyermekvállalás után munkába visszatérő nők elhelyezkedését segítő programjának egyik eleme - mondta el a megnyitóval egybekötött keddi sajtótájékoztatón a projekt menedzsere.

Sokaknak segíthetnek az új gyed-szabályok

Sokaknak segíthetnek az új gyed-szabályok

A gyermek egyéves korától korlátok nélkül lehet munkát vállalni a gyermekgondozási ellátások mellett is, ha az ellátások folyósításának ideje alatt újabb gyermek születik, a korábbi ellátás nem szűnik meg, és 2014-től azok is jogosultak lesznek a gyedre, akik nappali tagozaton folytatnak felsőfokú tanulmányokat, és megfelelnek az előírt feltételeknek.

Számolhatnak a kismamák

Számolhatnak a kismamák

A gyermekvállalási kedvet növelné egy újabb, családokat segítő csomag bevezetése: a Gyed-Extra. A kormány november elején döntött a négy pilléren nyugvó rendszerről azt remélve, hogy 2014-ben többen születnek Magyarországon.

Tgyás, gyes, gyed extra  mi micsoda?

Tgyás, gyes, gyed extra mi micsoda?

Mi a gyes és a tgyás? Mire ki jogosult, és milyen változásokat hozott a gyed extra? Most mindenre választ kapsz! Négy konkrét intézkedésről döntöttek: újabb baba születésekor, a korábbi ellátással folyósítható az új ellátás; a gyermek egy éves kora után időkorlátozás nélkül lehet keresőtevékenységet folytatni.

Több ezer hallgató jár jól a diplomás gyeddel

Több ezer hallgató jár jól a diplomás gyeddel

A felsőoktatási államtitkár szerint várhatóan több ezer hallgatót érinthet a diplomás gyed bevezetése jövő januártól. Klinghammer István ezt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján mondta kérdésre válaszolva. Véleménye szerint a kormány döntése biztatást adhat, hogy lehet tanulni kisbaba vállalása, nevelése mellett. Rámutatott: a gyermekgondozási díjra a szülők egyike lesz jogosult, de az lehet az édesapa is, ha így kedvezőbb a gyermekes párnak.

Több gyereket hozhat a gyed extra

Több gyereket hozhat a gyed extra

A gyed extra január elsejétől történő bevezetésének legfontosabb üzenete, hogy az édesanyákat és a nőket a kormány részéről kiemelt tisztelet és támogatás övezi - emelte ki Hoppál Péter országgyűlési képviselő, amikor egy sajtótájékoztatón a családok támogatásáról beszélt.

Több tízezerrel bővülhet a bölcsődei férőhely

Több tízezerrel bővülhet a bölcsődei férőhely

Több tízmilliárd forint jutott bölcsődék és óvodák fejlesztésére. Jelenleg mindkét intézmény esetében nagyon kevés a férőhely, a bölcsik esetében különösen. Összesen 30 milliárd forintot tesz ki az elmúlt két évben az óvodák és bölcsődék felújítására, illetve új épületek felhúzására elérhető pályázati források összege.

Hirdetés
Újabb családtámogatások jövőre  itt a gyed extra

Újabb családtámogatások jövőre itt a gyed extra

Újabb családi támogatási formákat vezetnek be jövőre, döntött a kormány az úgynevezett gyed extra csomagról - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön egy konferencián. A csomagban foglalt intézkedések 65 ezer kisgyermeket nevelő édesanyát érintenek.

Zöld utat kapott a gyed extra

Zöld utat kapott a gyed extra

Elfogadta a parlament a gyed extra bevezetéséről szóló törvénycsomagot. Januártól a gyes és a gyed mellett is dolgozhatnak a kismamák. A jövő évtől a gyes és a gyed folyósítása mellett is vállalható munka a gyermek egyéves kora után. Testvér születése esetén gyermekenként válik jogosulttá a szülő az ellátásokra. Újdonság, hogy a nappali tagozatos felsőoktatási hallgatóknak és a friss diplomásoknak is jár majd gyed bizonyos feltételek mellett. A három- vagy többgyermekes kismamákat foglalkoztatók pedig újabb adókedvezményt kapnak. Ha a gyermekgondozási ellátások folyósításának ideje alatt újabb gyermek születik, a korábbi ellátás nem szűnik meg, hanem a jogosultság teljes ideje alatt továbbfolyósítják az összeget.

Zsigó: minden élethelyzetben a nők mellett állunk

Zsigó: minden élethelyzetben a nők mellett állunk

Támogatjuk az édesanyákat abban, hogy a kisgyermek nevelése mellett munkát vállalhassanak, és akkor is, amikor lejár a gyes illetve a gyed ideje és vissza szeretnének menni dolgozni - mondta Zsigó Róbert.

Tuti menü