Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vélemények a Gyed extráról képes leírás - Gyed extra.tlap.hu
részletek »

Vélemények a Gyed extráról - Gyed extra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyed-extra.tlap.hu » Vélemények a Gyed extráról
Keresés
Találatok száma - 4 db
A gyed extra és társai

A gyed extra és társai

Január 1-jétől több gyermek után többszörös ellátás jár, a felsőoktatásban tanulók is kaphatnak gyedet, a munkába hamarabb visszatérő anyák pedig fizetésük mellé gyed extrát. Ahány helyzet, annyiféle.

Hargitai Miklós: Te szülj nekem!

Hargitai Miklós: Te szülj nekem!

A kormány azt szeretné, ha azok szülnének több gyereket, akiket amúgy is szeret, és akikről (már persze a pártfinanszírozó oligarchián, meg a minden hatalomnak egyformán kedves nyugdíjasokon kívül) az egész kormányzás szól: azaz a felső középosztály reproduktív korban lévő tagjai.

Így látják a kismamák a gyed-extrát

Így látják a kismamák a gyed-extrát

Áttörés következhet a kisgyermekesek foglalkoztatásának területén a magyar munkaerőpiacon január elsejétől - legalábbis a kormányzat ebben bízik a gyed-extra bevezetésével. Becslések szerint 80 ezer kismamát érinthet a gyed-extra jövő január elsejei bevezetése: ők azok, akik gyermekük egyéves kora után akár teljes munkaidőben, a gyed megtartása mellett is dolgozhatnak. A kormányzat szerint a gyermekgondozási ellátások átalakításáról szóló törvény akár megduplázhatja a kisgyermekes családok havi bevételét, felfuttathatja a négyórás foglalkoztatást...

Kiszámoltuk mennyire éri meg 2014-ben gyermeket vállalni!

Kiszámoltuk mennyire éri meg 2014-ben gyermeket vállalni!

Az elmúlt két napban számos sajtóorgánumban megjelent a GYED Extra névre keresztelt programcsomag híre. Az Emberi Erőforrások Minisztérium szociális és családügyért felelős államtitkára (Soltész Miklós) az egyik ismert hírpoltál cikke szerint négy konkrét intézkedés jövőbeni bevezetését jelentette be.

Tuti menü